top of page
IMG_8567.heic

EVENTS MED HØJT TIL LOFTET

Deltag i events hos Husted eller afhold dit eget arrangement

- med Husteds hjælp!

 ALLE ER VELKOMNE HOS HUSTED

Kom til smagninger, banko og festivaler hos Husted.

 

Opskriften er aldrig den samme og oplevelsen altid unik.

Find et event hos Husted og tilmeld dig, mens der er plads!

BOOK DIT EGET EVENT HOS HUSTED

Hold events med rigtig højt til loftet? 

 

Du kan booke event space, foodtrucks og udstyr, som vil gøre dit arrangement til noget særligt. Se, hvad du kan booke hos Husted !

VINSMAGNING

VINSMAGNING

Husteds vinsmagninger er kendte for at mix sjov med viden. Nyd en aften med andre vinelskere og bliv underholdt og uddannet af proffe vinpushere. Klik link og se næste event.

BANKOAFTEN

BANKOAFTEN

Hos Husted mixer vi gerne smagning af vine og bobler med Banko. Vores bankoaftener er legendariske. Book en aften med god vin og gode grin. Klik link og se næste event.

VINSKOLE

VINSKOLE

Tag med Kenn Husted eller en anden vinekspert på dannelsesrejse ind i vinens sanselige verden. Lær om jordbundens og topografiens betydning. Klik link og se næste event.

VINFESTIVAL

VINFESTIVAL

Husted Vinfestival er tilbage fredag d. 3. maj fra kl. 16.00 til 19.00. Stedet er Husted Vin HQ, Bådehavnsgade 42A, 2450 København SV. Klik link for tilmelding.

FOLKEMØDE 2024

FOLKEMØDE 2024

Bornholm, Bornholm, Bornholm! Vi glæder os til et folkemøde rigt på god mad, gode debatter og masser af gode vine. Vil du Husteds Folkemøde tour 2023? Klik link og se snapshots.

COPENHELL 2024

COPENHELL 2024

Ses i Pitten, Metalhoveder! Book dit bord i Husteds RIP area i god tid. Sigt efter Kirken, når du lander i Copenhell 2024. Vil du se Husteds Copenhell tour 2023? Klik link og se snapshots.

KIRKEN

KIRKEN

Unikt event-space til spektakulære events midt i Sydhavnens upolerede industrikvarter. Book byens mest originale sted til din næste fest. Klik link for pris og detaljer.

MONSTERTRUCKEN

MONSTERTRUCKEN

Giv dit event lidt ekstra spice med Husteds ultimative food truck. Vælg mellem flere street food-køkkener, fra helt klassisk til en sofistikeret gourmet surprise. Klik link for pris og detaljer.

CITRÖEN HY

CITRÖEN HY

Fransk bilæstetik krydret med Husteds sans for at skabe unikke oplevelser. Ren livsglæde på fire hjul! Et forfriskende indslag til store og små events. Klik link for pris og detaljer.

FADØLSANLÆG

FADØLSANLÆG

Hos Husted elsker vi Spritz og Moritz på fustage. Skal du bruge et fadølsanlæg, kan du leje vores og få Spritz og Moritz med. Klik link for pris og detaljer.

KAFFEVOGN

KAFFEVOGN

Til enhver god fest hører god kaffe. Hvorfor lave den selv, når du kan få en barrista til det? Hos Husted kan leje en kaffevogn med det hele. Klik link for pris og detaljer.

BERLINER BÆNKESÆT

BERLINER BÆNKESÆT

Lad dine gæster slå r**** i sædet på Berliner manér. Hos Husted har vi ikke uanede berliner bænkesæt. Men der er nok til en god fest. Klik link for pris og detaljer.

TROPICAL WINEBAR

TROPICAL WINEBAR

Er det tid til en Tropicana fest? Giv din temafest et tropisk omdrejningspunkt med denne lille tropiske perle af en vinbar. Klik link for booking.

PENTAGRAM BAR XL

PENTAGRAM BAR XL

Den legendariske PENTAGRAM BAR er ikke kun forbeholdt Copenhell publikummer. Du kan leje den til dit eget event og dresse den op, som du vil. Klik link for booking.

PRISON BAR

PRISON BAR

Et fast og elsket indslag på Copenhell er Husteds metalklassiker PRISON BAR. Skal du holde metalfest, er det den ultimative bar. Klik link for booking.

RIP TO GO

RIP TO GO

Skal du bruge et monster af et barbecue setup til dit næste event? Husteds RIP to Go konceptgrill er en Copenhell klassiker. Klik link for booking.

bottom of page